DRESSOIR OP MAAT

In onze winkel komen klanten die een specifieke dressoir zoeken, zij vinden hun dressoir niet in de doorsnee meubel winkel. Ik hoor vaak dat ze de dressoir volledig naar hun zin willen hebben anders kopen ze het liever niet. Dan is een dressoir op maat de juiste oplossing! 

Als het gaat om een dressoir op maat gemaakt, denkt men al gauw dat het erg duur is. Maar door een directe inkoop van hout, dit zelf verwerken en verlijmen tot panelen en door de slimme manier van werken kunnen we tijd besparen. Dit voordeel berekenen wij door naar de klant. Hierdoor hoeft uw eigen ontwerp dressoir niet duurder te zijn dan een vergelijkbaar standaardproduct.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij wat uw woonwensen zijn. Aan de hand hiervan verduidelijkt door uw voorbeelden van Pinterest, foto’s van uw huidige meubels, zelf gemaakte schetsen of uw meubel Moodboard, maken wij samen met u een passend ontwerp voor uw dressoir op maat. Zie bijvoorbeeld dit eiken dressoir Penterman. Hiervoor maken wij gebruik van computersoftware. Zo zal uw dressoir op maat uniek zijn en perfect passen in uw interieur, of het nu gaat om een klassiek, modern of retro dressoir op maat.

Op dit moment is het dressoir een erg populair meubel, maar ook een hangende tv kast blijft een gewild product. Deze kunnen we uitvoeren in diverse houtsoorten, onder andere eiken in diverse sorteringen, Amerikaans noten en kersen hout maar ook MDF gespoten design kasten.

Een team van meubelmakers realiseren uw dressoir op maat in onze meubelmakerij, inpandig achter onze winkel. Ook werken wij onze meubels zelf af door ze in de olie te zetten en uw MDF meubel laten we in kleur spuiten bij onze spuiterij.

Wij maken dressoirs waar U blij van wordt!