KAST OP MAAT

In onze winkel komen klanten die een specifieke kast zoeken, zij vinden hun kast niet in de doorsnee meubel winkel. Ik hoor vaak dat ze de kast volledig naar hun zin willen hebben anders kopen ze het liever niet. Dan is een kast op maat de juiste oplossing! 

Als het gaat om een maatwerk kast, denkt men al gauw dat het erg duur is. Maar door een directe inkoop van hout, dit zelf verwerken en verlijmen tot panelen en door de slimme manier van werken kunnen we tijd besparen. Dit voordeel berekenen wij door naar de klant. Hierdoor hoeft uw eigen ontwerp kast niet duurder te zijn dan een vergelijkbaar standaardproduct.

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij wat uw woonwensen zijn. Aan de hand hiervan verduidelijkt door uw voorbeelden van Pinterest, foto’s van uw huidige meubels, zelf gemaakte schetsen of uw meubel Moodboard, maken wij samen met u een passend ontwerp voor uw kast op maat. Zie bijvoorbeeld deze eiken kast Kolos Slate Grey. Hiervoor maken wij gebruik van computersoftware. Zo zal uw kast op maat uniek zijn en perfect passen in uw interieur, of het nu gaat om een klassiek, modern of retro kast op maat. 

Op dit moment is het dressoir een erg populair meubel, maar ook een hangende tv kast blijkt een gewild product. Deze kunnen we uitvoeren in diverse houtsoorten, onder andere eiken in diverse sorteringen, Amerikaans noten en kersen hout maar ook MDF gespoten design kasten.

Een team van meubelmakers realiseren uw kast op maat in onze meubelmakerij, inpandig achter onze winkel. Ook werken wij onze meubels zelf af door ze in de olie te zetten en voor uw MDF meubel laten we in kleur spuiten bij onze spuiterij.

Wij maken kasten waar U blij van wordt!