SALONTAFEL OP MAAT

Als het gaat om een salontafel op maat gemaakt, denkt men al gauw dat het erg duur is. Maar door een directe inkoop van hout, dit zelf verwerken en verlijmen tot panelen en door de slimme manier van werken kunnen we tijd besparen. Dit voordeel berekenen wij door naar de klant. Hierdoor hoeft uw salontafel op maat niet duurder te zijn dan een vergelijkbaar standaardproduct. 

In een persoonlijk gesprek inventariseren wij wat uw wensen zijn. Aan de hand van uw wensen, voorbeelden en/of foto’s kunnen wij een passend ontwerp maken. Zie bijvoorbeeld deze eiken salontafel op maat Thatcher. Hiervoor maken wij gebruik van computersoftware.

In onze showroom staan diverse modellen salontafels die wij reproduceren in alle maten en gewenste uitstraling en afwerking. De salontafel op maat zetten we veelal in een vloerolie maar kan natuurlijk ook afgelakt worden. Verder kunnen we kiezen uit diverse soorten en sorteringen hout. Bijvoorbeeld eiken hout kan gekozen worden van een noest-vrij tot een zwaar rustieke sortering. Moet de salontafel bij een bestaand meubel passen? Dan is het wenselijk om een lade of deurtje mee te nemen om te kijken of we dit kunnen matchen. Zo zal uw salontafel op maat uniek zijn en perfect passen in uw interieur, of het nu gaat om een klassiek, modern of retro meubel.

Wij maken salontafels waar U blij van wordt!