MEUBELMAKERIJ

Uw meubels op maat

Door meer dan 20 jaar meubels op maat te maken, aangevuld met de vakkennis van onze meubelmakers is vrijwel alles mogelijk. Iedere woonwens kunnen we uitvoeren, van de productie van een compleet interieur tot de aanvulling op een bestaande inrichting.

Een kijkje nemen in onze meubelmakerij?
Onze creatieve interieuradviseurs geven u graag een rondleiding door de meubelmakerij en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Voor wie?
Sessinkwonen.nl heeft veel particuliere klanten door het hele land, maar ook bedrijven laten kantoormeubelen zoals bureaus, kasten, receptiebalies, presentatiewanden of bijzonder grote XXL vergadertafels op maat door de meubelmakers van Sessinkwonen.nl maken.

WOONWINKEL

Kasten, tafels, stoelen, banken, fauteuils en woonaccessoires

In onze Woonwinkel, naast de Meubelmakerij, kunt u veel voorbeelden zien van meubels die wij maken. Van standaard modellen tot creatieve designs van Paul Sessink.

Daarnaast hebben we in onze Woonwinkel een prachtige collectie banken, fauteuils, stoelen en woonaccessoires.

Een groot deel van onze collectie is te zien op deze website. Maar u bent zeker ook van harte welkom in onze Woonwinkel.

In onze Woonwinkel wordt u geholpen door interieuradviseurs die u ook graag helpen bij de realisatie van uw droominterieur.