MEUBELMAKERIJ

Wij maken meubels waar u blij van wordt!!

Door meer dan 30 jaar meubels op maat te maken, aangevuld met de vakkennis van onze meubelmakers is vrijwel alles mogelijk. Iedere woonwens kunnen we uitvoeren, van de productie van een compleet interieur tot de aanvulling op een bestaande inrichting.

Een kijkje nemen in onze meubelmakerij?
Onze creatieve interieur adviseurs geven u graag een rondleiding door de meubelmakerij en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Eigen ontwerp meubel
Wij produceren tafels, kasten en veel meer op basis van uw wensen in eigen meubelmakerij. In geen enkele meubelspeciaalzaak vindt u meubels die in elke gewenste maat en kleur verkrijgbaar zijn. Het is vaak een lange zoektocht langs vele meubelspeciaalzaken om het perfecte meubel te vinden. Hier heeft u geen last van als het gaat om een maatwerk meubel of eigen ontwerp meubel. U geeft aan wat uw wensen zijn en Sessink Wonen te Gendt maakt het en levert het af op het door u gewenste adres.

Voor wie?
Sessinkwonen.nl heeft veel particuliere klanten door het hele land. Ook bedrijven laten kantoormeubelen zoals bureaus, kasten, receptiebalies, presentatiewanden of bijzonder grote XXL vergadertafels op maat maken door meubelmakerij Sessinkwonen.nl.

WOONWINKEL

Kasten, tafels, stoelen, banken en fauteuils.

In onze Woonwinkel, naast de Meubelmakerij, kunt u veel voorbeelden zien van meubels die wij maken. Van standaard modellen tot creatieve designs van Paul Sessink.

Persoonlijk interieuradvies
Daarnaast hebben we in onze Woonwinkel een prachtige collectie banken, fauteuils en stoelen. Een groot deel van onze collectie is te zien op deze website. Maar u bent zeker ook van harte welkom in onze Woonwinkel. In onze Woonwinkel wordt u geholpen door interieuradviseurs die u ook graag helpen bij de realisatie van uw droominterieur.

Onze leveranciers: