Close

Over Sessink

Paul Sessink: “Wilt u niet beperkt zijn tot de standaardmaten en uitvoeringen van meubels? De kracht van Sessinkwonen.nl is de veelzijdigheid! Wij beschikken over een eigen werkplaats met vakmensen waar u uw maatwerk meubel in eikenhout, notenhout of MDF op maat kunt laten maken. Wij produceren maatwerk tafels, kasten en veel meer op basis van uw wensen. Van modern in kleur gespoten MDF tot rustiek Castleline eikenhouten meubelen.”

MEUBELMAKERIJ

Uw meubels op maat

Door meer dan 20 jaar meubels op maat te maken, aangevuld met de vakkennis van onze meubelmakers is vrijwel alles mogelijk. Iedere woonwens kunnen we uitvoeren, van de productie van een compleet interieur tot de aanvulling op een bestaande inrichting.

Een kijkje nemen in onze meubelmakerij? Onze creatieve interieuradviseurs geven u graag een rondleiding door de meubelmakerij en vertellen u alles over de mogelijkheden.

Voor wie?
Sessinkwonen.nl heeft veel particuliere klanten door het hele land, maar ook bedrijven laten kantoormeubelen zoals bureaus, kasten, receptiebalies, presentatiewanden of bijzonder grote XXL vergadertafels op maat door de meubelmakers van Sessinkwonen.nl maken.

WOONWINKEL

Kasten, tafels, stoelen, banken, fauteuils en woonaccessoires

In onze Woonwinkel, naast de Meubelmakerij, kunt u veel voorbeelden zien van meubels die wij maken. Van standaard modellen tot creatieve designs van Paul Sessink.

Daarnaast hebben we in onze Woonwinkel een prachtige collectie banken, fauteuils, stoelen en woonaccessoires.

Een groot deel van onze collectie is te zien op deze website. Maar u bent zeker ook van harte welkom in onze Woonwinkel.

In onze Woonwinkel wordt u geholpen door interieuradviseurs die u ook graag helpen bij de realisatie van uw droominterieur.

De showmodellen van onze Meubelmakerij zijn direct leverbaar en bieden wij in onze Woonwinkel aan met een korting van 15%!

AMBACHTELIJK VAKMANSCHAP, CREATIVITEIT, KWALITEIT, DUURZAAMHEID EN SCHERPE PRIJZEN

De meubelmakers van Sessinkwonen.nl staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid. Sessinkwonen.nl gebruikt in de Meubelmakerij alleen de beste materialen. Paul Sessink, meubelmaker en eigenaar van Sessinkwonen.nl, ontwerpt regelmatig bijzondere unieke meubelen voor zijn klanten en voor de Woonwinkel. Met zijn creativiteit en passie voor mooie designs, helpt hij veel klanten bij hun zoektocht naar meubelen waarmee ze hun interieurwens kunnen realiseren.

Een meubel op maat? Hoe werkt dat?

Sommige mensen komen naar Sessinkwonen.nl met een foto van een meubel om aan te geven wat de wensen zijn. Andere mensen hebben al een ontwerp of vragen Sessink om creatief mee te denken en met een ontwerp te komen. En we hebben regelmatig klanten die inspiratie op komen doen in onze Woonwinkel omdat ze het nog niet precies weten.

Veelal is het gewenste meubel niet te koop in de reguliere woonwinkels omdat indeling, stijl of formaat niet aansluit bij de wens van de klant, of de klant kan het gewenste meubel gewoonweg nergens vinden.

In alle bovenstaande gevallen kan Sessinkwonen.nl hierin uitkomst bieden. In onze meubelmakerij kunnen we (bijna) alle meubelwensen realiseren. Daar maken we tafels, kasten, kastwanden, bureaus en andere meubelen van eikenhout, notenhout of MDF. In elke gewenste stijl, kleur, afwerking en afmeting. Eenvoudige modellen, strakke modellen, klassieke modellen, maar ook hele bijzondere modellen.

Scherpe prijzen en showmodellen met 15% korting!

Omdat we alles in onze eigen meubelmakerij maken, zijn onze maatwerk meubelen scherper geprijsd dan soortgelijke fabrieksmeubelen in reguliere woonwinkels. U krijgt dus niet alleen een uniek meubelstuk, u bespaart bovendien geld.

De meubelen die als showmodellen voor de Woonwinkel in onze Meubelmakerij zijn gemaakt , worden met 15% korting in de Woonwinkel verkocht. En ze zijn ook nog eens direct leverbaar!