Close

Vakmanschap

Waarom genoegen nemen met standaard meubelen terwijl voor het zelfde geld vergelijkbare kwaliteits-meubelen op maat gemaakt kunnen worden.
Veel van onze klanten hebben gezocht naar het ideale meubel en het uiteindelijk bij ons in Gendt gevonden. Kom ook eens langs bij Sessink Wonen in Gendt, tussen Arnhem en Nijmegen, en laat u verrassen. Wij zijn de experts op het gebied van maatwerk in massief hout en MDF.

Op de Langstraat 269 in Gendt is het zoeken naar die passende oplossing dagelijks werk. Wij zijn meubelmakers die ons vak verstaan en weten als geen ander uw wensen te vertalen naar een exact passend design. Is het niet geweldig dat uw tv-kast op maat gemaakt wordt, de wand voldoende vulling geeft en uw apparatuur er perfect in past.
Verder zijn wij erg goed in eiken tafels, eiken kasten of eiken boeken kasten op maat maken in zowel in strak, landelijk als industrieel vormgegeven, massief hout of MDF design in kleur gespoten.
Ook maken wij geregeld onderbouwen voor sfeerhaarden van de Home & Gardenshop. Aan de hand van uw wensen pakket maken wij een ruwe schets die als basis ligt voor het uiteindelijke ontwerp. Samen met een team van meubelmakers wordt uw meubel op maat in onze meubelmakerij op de Langstraat 269 vervaardigd.

15% KORTING
Kom langs en ontdek het brede assortiment bij Sessink Wonen; tafels, kasten, bedden, pvc-vloeren en eiken vloeren, zitmeubelen.
En, als u nu de (1000 m2) showroom bezoekt, kunt u zelfs van 15% korting profiteren op de vele showroommodellen!