TAFEL OP MAAT

Als het gaat om een tafel op maat gemaakt, denkt men al gauw dat het erg duur is. Maar door een directe inkoop van hout, dit zelf verwerken en verlijmen tot panelen en door de slimme manier van werken kunnen we tijd besparen. Dit voordeel berekenen wij door naar de klant. Hierdoor hoeft uw tafel op maat niet duurder te zijn dan een vergelijkbaar standaardproduct. Zo zal uw tafel uniek zijn en perfect passen in uw interieur, of het nu gaat om een klassiek, modern of industriële tafel op maat.

Een tafel is meer dan alleen de lengte en de breedte. Het gaat vooral om de hoogte en die wordt nog wel eens vergeten. Zithoogte van de stoel die aan de tafel komt te staan is bepalend voor de hoogte. Aan de hand van meting, met als uitgangspunt de kleinste volwassene van het gezin, gaan we de hoogte van de tafel op maat bepalen.

In onze showroom staan diverse modellen tafels die wij produceren in eigen meubelmakerij. De afwerking van onze tafels is veelal met Rubio Monocoat olie maar uw tafel kan natuurlijk ook afgelakt worden. Verder kunnen we kiezen uit diverse soorten en sorteringen hout. Bijvoorbeeld eiken hout kan gekozen worden van een noest-vrij tot een zwaar rustieke sortering. Moet de tafel bij een bestaand meubel passen? Dan is het wenselijk om een lade of deurtje mee te nemen om te kijken of we dit kunnen matchen. Bij een industriële tafelonderstel zal het staal afgelakt worden en dit kan blank gelakt tot mat zwart gespoten. Aan de hand van uw informatie kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u maken.

Bekijk hier onze tafels die wij voor u op maat kunnen maken in eikenhout of Amerikaans notenhout.

Wij maken tafels waar U blij van wordt!