TAFEL OP MAAT

Als het gaat om een tafel op maat gemaakt, denkt men al gauw dat het erg duur is. Maar door een directe inkoop van hout, dit zelf verwerken en verlijmen tot panelen en door de slimme manier van werken kunnen we tijd besparen. Dit voordeel berekenen wij door naar de klant. Hierdoor hoeft uw tafel op maat niet duurder te zijn dan een vergelijkbaar standaardproduct. Zo zal uw tafel op maat uniek zijn en perfect passen in uw interieur, of het nu gaat om een klassiek, modern of retro tafel.

Een tafel op maat is meer dan alleen de lengte en de breedte. Het gaat vooral om de hoogte en die wordt nog wel eens vergeten. Zithoogte van de stoel die aan de tafel komt te staan is bepalend voor de hoogte. Aan de hand van meting, met als uitgangspunt de kleinste volwassene van het gezin, gaan we de hoogte van de tafel op maat bepalen.

In onze showroom staan diverse modellen tafels die wij reproduceren in alle maten en gewenste uitstraling en afwerking. De tafel op maat zetten we veelal in een vloerolie maar kan natuurlijk ook afgelakt worden. Verder kunnen we kiezen uit diverse soorten en sorteringen hout. Bijvoorbeeld eiken hout kan gekozen worden van een noest-vrij tot een zwaar rustieke sortering. Moet de tafel bij een bestaand meubel passen? Dan is het wenselijk om een lade of deurtje mee te nemen om te kijken of we dit kunnen matchen.

Wij werken veelal met eiken hout maar ook Amerikaans noten hout, essen hout en kersen hout verwerken wij regelmatig. Ook de combinatie met een metalen onderstel maken wij geregeld. Voor een industriële tafel op maat zie ovale design tafel Ariane, eiken tafel Theo met stalen poot en de industriële tafel Sylvia XXL. Het staal zal afgelakt worden en dit kan blank gelakt tot mat zwart gespoten. Aan de hand van uw informatie kunnen wij vrijblijvend een offerte voor u maken.

Wij maken tafels waar U blij van wordt!