MEUBELMAKERIJ

Ambachtelijk vakmanschap met innovatieve machines en duurzame materialen.

Wilt u niet beperkt zijn tot de standaardmaten en uitvoeringen van meubels?
De kracht van Sesssinkwonen.nl is de veelzijdigheid! Wij beschikken over een eigen meubelmakerij waar uw meubelen op maat gemaakt worden door vakmensen die weten wat ze doen.

Wij produceren tafels, kasten en veel meer op basis van uw wensen in eigen meubelmakerij. Van modern in kleur gespoten MDF tot rustiek Castleline eiken meubelen. Maatwerk meubels bieden tal van andere voordelen die uw overweging meer dan waard zijn. In geen enkele meubelspeciaalzaak vindt u meubels die in elke gewenste maat en kleur verkrijgbaar zijn. Het is vaak een lange zoektocht langs vele meubelspeciaalzaken om het perfecte meubel te vinden.

Hier heeft u geen last van als het gaat om een maatwerk meubel of eigen ontwerp meubel. U geeft aan wat uw wensen zijn en Sessinkwonen.nl te Gendt maakt het en levert het af op het door u gewenste adres.

Wij maken meubels waar U blij van wordt!

WOONWINKEL

De Sessink Woonwinkel bevindt zich voor de Meubelmakerij, aan de Langstraat 269 in Gendt, tussen Nijmegen en Arnhem.

In onze royaal opgezette woonwinkel wordt u geadviseerd door onze interieuradviseurs en kunt u ook aan tafel met Paul Sessink, eigenaar en meubelmaker.
De woonwinkel biedt u een ruim aanbod in eet-, salon- en bijzettafels. De tafels zijn hoofdzakelijk uitgevoerd in eiken, maar kunnen ook in andere houtsoorten uitgevoerd worden, zoals Amerikaans notenhout. Daarbij kunt u ook hout combineren met andere materialen zoals MDF, metaal en RVS.

Ook voor tv meubels opmaat bent u bij ons aan het goede adres. Geeft u ons de maten van uw apparatuur door en wij bouwen er een mooi tv meubel omheen. In onze woonwinkel staan diverse voorbeelden van kasten. Grote en kleine wandkasten, buffetkasten, tv kasten, dressoirs, etc. 

Alles wordt voor u op maat gemaakt dus naar uw eigen wens. Om uw woonbeleving te optimaliseren hebben wij onze woonwinkel zo ingericht met diverse accessoires dat u gelijk een thuisgevoel krijgt.

U koopt bij ons meubels waar u blij van wordt!